Se & göra

Spela minigolf med familj eller vänner

I Ekerö har vi minigolfbanor för en rolig stund med familjen eller härligt häng med kompisarna eller kollegorna. Båda banorna ligger längst med Mälarens vatten bredvid caféer, restauranger och svalkande bad.

Flera personer spelar minigolf.

En minigolfupplevelse för stora och små

Ta med familjen eller kompisarna och spela minigolf i Ekerö. Vi har två banor med olika bankaraktärer. På Brostugan precis efter brofästet på Kärsön nära Drottningholm finns den mer traditionella minigolfbanan. Här trivs familjen allra bäst med café och lekplats alldeles intill banan, och finns det energi för annat kan du hyra både trampbåt och kajak.

Spela minigolf vid vatten och strandkant

I Jungfrusunds skärgårdsstad finns roliga och utmanande Golfbaren. Den tävlingsanpassade banan precis vid vattnet är utformad av proffs där några hål går ut på en brygga. Här spelar bangolfproffsen sida vid sida med kompisgäng eller familjerna som vill ha en kul under dag vid vattnet.

Banan är dessutom omringad av andra roliga aktiviteter. I Golfbaren kan du äta och dricka, men för dig som vill sitta ner efter rundan finns två restauranger precis bredvid. Annars kan du spela padel, hyra kajak, åka bastfuflotte eller titta runt i butikerna.

En glasskiosk och sandstrand finns om barnen behöverunderhållas efter rundan. I jungfrusund kan du lätt spendera en minnesvärd sommardag.

  • Bild över golfbaren.

    Golfbaren

    Spela bangolf på bana utformad av proffsen.18 hål i vacker skärgårdsmiljö, perfekt för kompisgänget ...

  • En tjej spelar minigolf.

    Brostugan Minigolf

    Spela minigolf på klassisk bana med 18 hål. Efter rundan kan du fika eller äta i caféet. Har barnen ...